kattenbakkie.nl

Katten en Kittens voor dierenliefhebbers

Terug naar start

Home

//www.youtube.com/embed/y_aAPPUXGUg

Vrouwen op Internationale katten tentoonstelling

Vrouwen hebben van oudsher een innige band met hun poes. Op de Internationale poezen tentoonstelling laten vrouwen graag hun poes zien.

Vrouwen en poezen. Van oudsher hebben vrouwen een innige band met hun poes en op de Internationale poezen tentoonstelling in Delft laten vrouwen ook graag aan het publiek hun poes zien. Zoals deze trotse dame met een wel erg grote poes.

Vrouwen vergelijken hier graag hun poezen met elkaar, door er naar te kijken maar ook soms even elkaars poes aan te raken.

Ook kan men hier veel leren over hun voeding voor de poes, want een gezonde poes die moet voldoende binnenkrijgen om zo uiteindelijk een tevreden poes te zijn.

Maar het oog wil ook wat.

Vroeger hadden vrouwen het liefst een harige poes. Tegenwoordig zijn er gebleekte poezen, de geschoren poes, maar het meest populaire is toch de kale poes.

Veel vrouwen hebben er ééntje omdat ze zo makkelijk schoon te maken is. Want een gemiddelde poes die laat zich niet zomaar omtoveren tot een natte poes.

De laatste jaren versieren de vrouwen hun poezen ook graag en de nieuwste trend op dat gebied is de zogenaamde glitter poes. Hierbij laten vrouwen ter versiering diamanten aanbrengen op hun poes.

En nadat de poes even heeft uitgehangen kan ze gaan scheinen.

Op de poezententoonstelling maakt het niet uit wat voor poes u heeft. Een blonde poes, een wilde poes of misschien een beetje slappe poes. Er kan er uiteindelijk maar één naar huis gaan met de titel poes van het jaar 2014.

Een mannelijke jury kijkt zorgvuldig alle lippen, haren en openingen van de poesjes en viel uiteindelijk massaal voor de bling bling van de glitter poes. Het poesje van 2014!Vrouwen op Internationale katten tentoonstellingKat speelt piano muziek begeleid met klassiek orkestSphynx kattenras zijn haarloze kattenPoes met klein kippen kuiken op bedKat controleren op vlooienEcht speelhuis voor kattenEen nieuwe kat in huisVlooien parasiet besmetting bij kat bestrijdenHet implanteren van microchip bij een kat