kattenbakkie.nl

Katten en Kittens voor dierenliefhebbers

Terug naar start

Home

Het geheim van de kat

Auteur: John Bradshaw
Co-auteur: Conny Sykora
Redactie: Yulia Knol
Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
Uitgave: 1ste druk
Uitgave datum: September 2013

ISBN10: 9046815145
ISBN13: 9789046815144

Het geheim van de kat

Alles wat je over je kat wilt weten. Het geheim van de kat ontrafeld. In Het geheim van de kat wordt voor het eerst alles bij elkaar gebracht wat we over de kat te weten zijn gekomen.

Het geheim van de kat ontrafeld. Hoe is de kat gedomesticeerd? Waarom zoeken ze juist gezelschap van mensen die niets van hen moeten hebben? Houdt de kat wel van je? Is spinnen echt een teken van welbevinden? Hoe leert een kat en waarom is hij zo moeilijk te trainen. Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in het nieuwste boek van John Bradshaw.

In Het geheim van de kat wordt voor het eerst alles bij elkaar gebracht wat we over de kat te weten zijn gekomen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de verklaring van een aantal specifieke gevallen van opmerkelijk kattengedrag.

'Wat gaat er eigenlijk in dat mysterieuze koppie om? Toch meer dan ik denk? Ik hou van haar, maar is dat wederzijds? Het komt allemaal aan bod in het fascinerende Het geheim van de kat van John Bradshaw.'

De Engelse antrozo├Âloog John Bradshwaw, ook bekend van Dit is de hond, schrijft even intelligent als vermakelijk, en trakteert ons op een schat aan wetenschappelijke feiten.' Psychologie magazine

Kattenboek zonder geheimen

Britse wetenschapper en kattenexpert John Bradshaw gaat in op tal van vragen over katten. Waarom is de wilde kat een huiskat geworden? Houdt je kat wel van je? Waarom is een kat zo moeilijk te trainen? Hoe kan je een kat eigenlijk trainen? Is spinnen echt een teken van welbevinden? In het boek Het geheim van de kat, staat serieuze informatie die op duidelijke manier is geschreven met zo nu en dan wat typisch Britse humor.

Het gaat over de visie van de huiskat op zijn wereld, over de kattenmaatschappij en bazen van de katten. Over problemen van natuurbeschermers met katten, veel over wilde katten, gedrag en de individualiteit ervan. Een boek waar alles wat men wil weten over huiskatten en veel meer. De katten geheimen worden ontrafeld. Waar veel aandacht besteed wordt aan de verklaring van een aantal specifieke gevallen van opmerkelijk kattengedrag. In Het geheim van de kat wordt voor het eerst alles bij elkaar gebracht wat we over de kat te weten zijn gekomen. Het kattenboek waar alle geheimzinnige en mysterieuze dingen rondom de huiskat is verklaard en opgehelderd.

Aanbevolen boek door kattendeskundigen

De auteur volgt de evolutie van de kat van roofdier tot gedomesticeerde metgezel en laat zien hoe mens en kat al zeker achtduizend jaar samenleven. Het geheim van de kat, nu al aanbevolen door kattendeskundigen. Onmisbaar voor iedereen die een kat heeft.


Boek bestellen


Katten boek:
Het geheim van de kat

Auteur: John Bradshaw
Co-auteur: Conny Sykora
Redactie: Yulia Knol

Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
Uitgave: 1ste druk
Uitgave datum: September 2013


Taal: Nederlands
Fysieke vorm: Paperback
Soort: Met illustraties
Aantal pagina's: 416

Hoogte: 211
Breedte: 136
Dikte: 33
Gewicht: 468 gram

ISBN10: 9046815145
ISBN13: 9789046815144