kattenbakkie.nl

Katten en Kittens voor dierenliefhebbers

Terug naar start

Home

//www.youtube.com/embed/zeoT66v4EHg

Kat speelt piano muziek begeleid met klassiek orkest

Kat speelt muziek op piano onder begeleiding van dirigent met klassiek orkest. De mensen in orkestzaal luisteren en zien op een scherm de kat piano spelen.

Dit is pas een muzikale kat. Het klassiek orkest begint rustig te spelen. De kat die op een groot scherm achter het orkest te zien is in een video is van een Youtube filmpje.

In die video filmt de vrouw haar huiskat die achter de piano zit. Met zijn kattenpootjes raakt de poes een paar speel noten aan. Soms ligt de kat met zijn kop op de pianotoetsen en dat maakt ook weer wat geluid.

Het orkest speelt samen met de geluiden die de kat in de video op de piano aan het spelen is. Verbazend luisteren de mensen in de zaal toe en weten niet wat ze zien als een kat begint te spelen en het helemaal past in de melodie. De piano klinkt in harmonie en is prettig om naar te luisteren.

Vooral ook geweldig leuk om te zien hoe de eigenwijze poes soms na zijn melodie deuntje te hebben gespeeld toekijkt naar het publiek soms met het kopje hangend op de piano toeten.

Een knap staaltje werk van het klassiek orkest en dirigent die de hele zaal weet te amuseren met de muzikale kat als bijzondere entertainer.Vrouwen op Internationale katten tentoonstellingKat speelt piano muziek begeleid met klassiek orkestSphynx kattenras zijn haarloze kattenPoes met klein kippen kuiken op bedKat controleren op vlooienEcht speelhuis voor kattenEen nieuwe kat in huisVlooien parasiet besmetting bij kat bestrijdenHet implanteren van microchip bij een kat