kattenbakkie.nl

Katten en Kittens voor dierenliefhebbers

Terug naar start

Home

Katten nieuwsbrief

Katten Nieuwsbrief

Word gratis lid van de katten nieuwsbrief!

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste kattennieuws? Meld je aan en ontvang de gratis katten nieuwsbrief.

De opzet is om een goed inhoudelijke nieuwsbrief naar u te kunnen versturen over alles wat te maken heeft met katten en kittens, zonder nonsence!

Uitschrijven kan altijd!

Als je de kattennieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, schrijf je dan eenvoudig weer uit. In de nieuwsbrief staat ook altijd de link om uit te schrijven. Dit is wettelijk verplicht, dus daar houden wij ons aan!


Katten tijdschrift

AANMELDEN / INSCHRIJVEN

Om de katten nieuwsbrief te ontvangen vul je de onderstaande gegevens zorgvuldig in.

Geen spam, eenvoudig afmelden

AFMELDEN / UITSCHRIJVEN

Vul je email adres hieronder in om je uit te schrijven van de nieuwsbrief.

Na uitschrijving ontvangt je geen nieuwsbrief meer.


Wij starten de kattennieuwsbrief wanneer er genoeg mensen zijn die zich hebben ingeschreven. Als blijkt dat er voldoende interessen in de nieuwsbrief is, zal de nieuwsbrief van start gaan!


Vragen en antwoorden over de katten nieuwsbrief

Hoe moet ik mij aanmelden voor nieuwsbrief? Op de pagina staat een invul-formulier. Vul daar je gegevens in. Na het inschrijven ontvang je gelijk een bevestigingsemail. In het email bericht staat een link waarop geklikt moet worden om inschrijving te bevestigen. De bevestigingsmail heb ik niet ontvangen. Wat moet ik doen? De bevestigingsmail kan in de spam-folder terecht zijn gekomen. Bekijk uw spam-folder als er geen bevestigingsmail is ontvangen. Hoevaak verkrijg ik de kattennieuwsbrief? Wij versturen één keer per jaar de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal van start gaan wanneer er voldoende inschrijvingen zijn, eerder niet. Ik wil mij afmelden, hoe doe ik dit? Het afmelden van nieuwsbrief kan op twee manieren. Op deze pagina staat waar je kan aanmelden ook een knop om af te melden. In de nieuwsbrief wordt ook altijd een link vermeld waarmee je de afmelding eenvoudig kunt uitvoeren. Mijn emailadres is veranderd, wat moet ik doen? Om je emailadres te wijzigen moet je eerst het oude emailadres afmelden. Meldt je daarna aan met het nieuwe emailadres. Ik ontvang geen nieuwsbrief, hoe komt dit? Het kan zijn dat er iets bij de inschrijving is mis gegaan. Het kan zijn dat de bevestigingsmail waarin de link staat nooit is aangeklikt. Andere vragen over de kattennieuwsbrief Als je vraag niet hierboven staat, neem dan contact op.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.