kattenbakkie.nl

Katten en Kittens voor dierenliefhebbers

Terug naar start

Home

Contact kattenbakkie.nl

Contact kattenbakkie.nl

Via het contactformulier kunt u een bericht sturen naar kattenbakkie.nl

Vergeet niet uw email adres in te vullen, zodat wij uw bericht kunnen beantwoorden.

Kat kwijt of poes vermist?

Vragen over een vermist huisdier, daar doen wij niets mee. Daar zijn genoeg gespecialiseerde websites voor op internet te vinden. Wij adviseren daar uw huisdier als vermist aan te melden.


Contact formulier

Met onderstaand formulier kunt u ons online een bericht sturen.

Vergeet uw e-mailadres niet in te vullen, zodat wij uw bericht kunnen beantwoorden.


Het ontstaan van deze website kattenbakkie

Kattenbakkie heeft als doel kattenliefhebbers samen te brengen en informatie over katten en kittens te verstrekken.

Meer informatie vinden?

Over de huiskat is er nog veel te vertellen. De website heeft misschien niet de juiste informatie waar je opzoek naar bent. Mocht je opzoek zijn naar nogmeer informatie over de kat, dan zijn er ook goede huiskatten boeken verkrijgbaar. Wij hebben een aantal boeken geselecteerd waarvan wij denken dat deze informatief en inhoudelijk zijn voor kattenliefhebbers. Bekijk deze op de kattenboeken pagina.

Iets gezien of gehoord?

Heb je zelf iets gezien of gehoord waarvan je denkt dat dierenliefhebbers er belang bij hebben, of heb je andere tips om deze website interessanter, leerzamer of leuker te maken dan horen wij dat graag.

Reacties op de pagina's

Op de meeste pagina's hebben wij een reactie plugin geïnstalleerd. Hiermee is het mogelijk om in contact te komen met kattenliefhebbers die ook de website bezoeken. Heb je vragen of wil je iets kwijt, dan kan je dit via de reactie plugin doen. De reactie plugin staat bij de meeste pagina's onderaan. Voel je vrij daar gebruik van te maken, daar is het voor bedoeld.

Banners van kattenbakkie.nl

Zoek je een banner van kattenbakkie.nl om op je eigen website te plaatsen? Kattenbakkie.nl heeft banners in verschillende formaten. De meest voorkomende formaten zijn te vinden op de banner pagina van kattenbakkie.nl