kattenbakkie.nl

Katten en Kittens voor dierenliefhebbers

Terug naar start

Home

Kat bang van enorme rat

Een enorme rat van 40 centimeter in de keuken. De kat durfde nadat het zien van de mega rat niet meer de keuken in te komen. Ratten verdelgers hebben het ongedierte verwijderd.

Bij de family in Stockholm zijn rattenverdelgers bezig geweest met het vangen van een rat ter grootte van 40 centimeter. De rat was zo groot, dat zelfs de kat er bang voor is!

De Zweedse media noemt de mega rat Ratzilla. Geen wonder dat dit beest deze bijnaam heeft gekregen, de huiskat was er zelfs bang van. De kat durfde niet eens meer de keuken in te komen, nadat het de rat had gezien.

Met behulp van het ventilatiesysteem heeft het ongedierte zich een weg naar binnen in de keuken weten te maken. Hij heeft aan hout en zelfs cement geknaagd om een ruime doorgang te maken. Er moest een abnormaal grote rattenval gebruikt worden. De ratten verdelgers wisten het ongedierte uiteindelijk daarmee te vangen.

De kat heeft moed ingezameld en heeft weer het lef gekregen om de keuken ruimte te betreden, hoogstwaarschijnlijk zal snel dit weer tot zijn territorium behoren.

27 maart 2014